Leer Gitaar Spelen als Django ReinhardtDEZE WEBSITE IS TE KOOP / TE HUUR - Jouw eigen website op de eerste pagina van Google! Profiteer van de reeds hoge zoekpositie van deze bestaande gitaarleraar / gitaarlessen website.

Huur deze website voor €50 per maand, of Koop voor €750. Neem contact op met ons - Email (klik).


Gitaarles Beginners en Gevorderden van een Ervaren Gitarist - 25jr ervaring


Gitaarleraar - Leer Gitaar Spelen / Neem Gitaarlessen in Scheveningen, Den Haag, de RandstadNu je op het punt staat om gitaarlessen te gaan nemen, zou ik je graag even gerust willen stellen.
Zolang je zelf het gevoel hebt dat je echt gitaar wil leren spelen, het liefst snel, en op een goede manier, kan ik je daarbij helpen, en vrijwel zeker niet op de ‘gitaarschool’ manier maar op mijn ‘bijzondere manier’.

Ik speel al jaren lang op een speciale manier gitaar, en juist zo eenvoudig mogelijk. Dit wil niet zeggen dat alle begin gemakkelijk is, maar eenmaal bij mij lerende zal je zien dat je snel en simpel tot prachtige gitaarakkoorden komt die jouw gitaarspel al snel wondermooi laten klinken. Mede dankzij de techniek die meestergitarist Django Reinhardt heeft uitgevonden en toegepast. (Hot Club / Gypsy Jazz / Zigeunerjazz)

Django speelde vrijwel alles op een eigenzinnige manier, mede door zijn handicap – hij had zijn hand waar hij akkoorden mee speelde gruwelijk verbrand, wat hem er echter niet van weerhield om de mooiste akkoorden en melodieën te spelen die je als gitarist of componist wensen zou. De basis van dit alles is simpelheid, en zo kan jij ook gitaar leren spelen als Django Reinhardt. Luister naar mijn YouTube clip hier onderaan.


Waarom kies je deze docent als je Gitaarleraar?

Als jouw gitaarleraar, ben ik in staat om je op mijn bijzondere manier kennis te laten maken met deze speciale manier van spelen, die je direct kan toepassen in alle muziekstijlen die je zou willen spelen.

Of je nu beginner of een gevorderd gitarist bent, je bent welkom. Boek een proefles en leer gitaar spelen. Wat ik zeker weet is, als je een jong beginnende gitarist bent, zal ik je een goede grondige basis geven, waarmee je de beste gitarist van Nederland kan worden. Zelf ben ik niet de beste gitarist van Nederland, maar ik ben wel een heel goede gitaarleraar, met veel speelervaring en altijd met een leuke brutale insteek. Gitaarmuziek mag mooi en lief zijn, maar je wilt natuurlijk ook knallen. Het ligt natuurlijk wel aan jezelf of je er goed voor wil gaan zitten en eraan wil werken. Wil jij dat? Dan boek nu je proefles of reeks gitaarlessen.


Bel Nu: JOUW NUMMER HIER – Deze website staat op de eerste pagina van de Google zoekresultaten en is TE KOOP / TE HUUR. Voeg je eigen gegevens toe, en profiteer van de reeds hoge zoekpositie van deze bestaande gitaarleraar / gitaarlessen website.Email (klik).
YouTube clip – J’attendrai – Django Reinhardt – Hot Club de France


Gitaarleraar in Den Haag speelt J’attendrai - Django Reinhardt

Of klik hier en luister naar J’attendrai – Gitaarleraar in ScheveningenLeer Gitaar Spelen als Django Reinhardt in Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland, de Randstad